Sisarukset Easystayn takana

Tervetuloa Budget Hotel Easystayhin!

Täällä majoituksestasi vastaa kolmen sisaruksen ja yhden puolison kokoonpano. Me, eli Susan Petterson, Ann Ewalds, Ben Ewalds ja Kurt Nevalainen, saimme idean ryhtyä hotelliyrittäjiksi syksyllä 2019.

Perheorkesterista perheyritykseksi

Kaikki lähti siitä, kun hotellin perustaja ja Annen vävy John Rönnholm etsi hotellille jatkajaa. Ann ehdotti, että mitä jos me sisarukset ottaisimme hotellin käsiimme.

Meitä ei tarvinnut kauan mukaan houkutella!

Porvoossa meidät tunnetaan Harpolekarna-pelimanniyhtyeestämme, ja olemme tottuneet toimimaan yhdessä, joten miksipä emme kokeilisi, millaista olisi toimia yhdessä hotelliyrittäjinä. Kaappasimme mukaan myös Annen puolison, piha- ja remonttialan yrittäjänä toimivan Kurt Nevalaisen huoltomieheksi. Käteville käsille on aina tarvetta.

Ann on työskennellyt aikoinaan ravintolakokkina ja -kylmäkkönä sekä tehnyt sihteerin ja hyvinvointialan töitä, Susan päiväkodissa, sairaalassa, ravintolassa ja kaupan myyjänä ja Ben matematiikan opettajana.
Tarpeen mukaan apunamme ovat myös Susanin mies, Guy Petterson ja Benin vaimo Sari Ewalds. Palveluksessanne on siis todellinen perheyritys!

Tervetuloa Easystay-hotelliimme!


Itäväylän kirjoitus